Hedef: 1 milyon metrekare orman2017-11-12T17:26:36+00:00

Project Description

AĞAÇLANDIRMA PROJELERİ

Hedef: 1 milyon metrekare orman

Türk Mermer Vakfı ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nin girişimiyle artık madencilik faaliyeti sona ermiş ocak sahaları yeşeriyor. Hedef: 1 milyon metrekarelik alanı ağaçlandırmak.

Türk Mermer Vakfı ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, işlevini tamamladıktan sonra boş kalmış maden ocaklarının yerine fidan dikilmesi için mermer sektörüne çağrı yapıyor. Ocak sahiplerinin başvurusu üzerine fidanları temin eden Türk Mermer Vakfı ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nin hedefi 1 milyon metrekare alanı ağaçlandırmak. Fidanlar dikildikten sonra 3 yıl boyunca denetimini yapmayı taahhüt eden Türk Mermer Vakfı’nın amacı doğadan geleni doğaya geri kazandırmak.