Gençliğe yatırım geleceğin garantisidir2017-11-12T16:16:30+00:00

Project Description

GENÇLİK DESTEKLEME PROGRAMLARI

Gençliğe yatırım geleceğin garantisidir

Türk Mermer Maden Vakfı geleceğimizin garantisi çocuklarımızın eğitimine destek oluyor. Bu yıl, 33 ihtiyaç sahibine burs ulaştıran Vakfımızın hedefi önümüzdeki yıllarda bin gencimizin eğitimini üstlenmek.

“Gençliğe yatırım geleceğin garantisidir” ilkesiyle hareket eden Türk Mermer Maden Vakfı, bu yıl ihtiyacı olan 33 çocuğa eğitim bursu sağladı. Kalkınma ve gelişme yolundaki ülkemizin en büyük gücünün nitelikli gençler olduğunun bilincinde olan Vakfımız, onların eğitiminde ailelere omuz veriyor. Şehit ve babasını kaybetmiş madenci coçukları öncelikli olmak üzere burs desteğini geliştirerek sürdürmeyi amaçlayan Vakıfımızın hedefi bin çocuğun eğitimine destek olmak. Vakfımız bu kapsamında mermer sektörüne de “Çocuklarımızın geleceğine omuz verin” çağrısında bulunuyor.