KURUMSAL 2017-12-31T16:36:01+00:00

KURUMSAL

Mermer ve maden sektöründe faaliyet gösteren firmaların araştırma ve geliştirme faaliyetlerine destek olmayı ve geliştirilen projelerin Avrupa Birliği mevzuatı ve uluslararası düzenlemelerle uyumunu sağlamayı da hedefleyen vakfımız, sektör paydaşlarına yurt içi ve yurt dışı tehditler, fırsatlar, yeni teknolojiler ile yeni fikirler konusunda eğitimler vererek, sektörün gelişimine yön veriyor.

Türkiye ekonomisine önemli oranda katma değer sunan mermer, maden ve doğal taş işletmeciliği ile ticaretine katkı sağlamayı amaçlayan Türk Mermer Maden Vakfı olarak önceliğimiz Türk doğal taş ve madenlerinin ihracatını ve kullanımını uluslararası pazarlarda artırmaya yönelik tanıtım ve pazarlama çalışmaları yürütmektir.

Vizyonumuz

• Türkiye’de doğaltaş ve diğer madenlerin üretimini, kullanımını, ihracatını, tasarımını teşvik etmek; Türk mermerini mimarlar, tasarımcılar ve son kullanıcı nezdinde en çok tercih edilen döşeme ve kaplama malzemesi olarak kabul ettirmek