Yönetim Kurulu Başkanımız 2017-12-30T17:02:44+00:00

Türk Mermer Maden Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

Sevgili dostlarım, meslektaşlarım.

Sektörümüzün paydaşları arasında bir iletişim köprüsü olacağını düşündüğümüz dergimizi ve internet sitemizi yayın hayatına geçirdik. Sektörümüzün karşılaştığı sorunlarla tek başımıza boğuşmaktansa, sorunlara bütünsel yaklaşıp çözüm üretelim diyorum. Kamuda, arazide, köyde, çevrede yaşayacağımız sıkıntılarda Vakıfımız yanımızda olsun. Ve yine birbirimizden aldığımız güçle Vakfımızı büyütelim. TÜRK MERMER MADEN VAKFI olarak ihracatımızı artırmak için 2017’yi dünya çapında tanıtım seferberliği yılı ilan ettik. Yolumuz uzun, yapacağımız iş zordur. Ancak birbirimize omuz verirsek aşamayacağımız engel, geçemeyeceğimiz yol yoktur.

Hepinize sağlıklı, huzurlu günler dilerim.

Türk Mermer Maden Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı
ERSOY EROL

Ersoy Erol kısa biyografisi

1951 yılında Gelibolu’da doğdu. Pertevniyal Lisesini bitirmiş daha sonra aynı lisenin vakıf kurucuları arasında yer almıştır. Tıp tahsili görmüştür. İstanbul Toplu Taşımacılık Birliğini kurmuş ve 3 dönem başkanlığını yapmıştır. İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği yapmıştır.

15 yıldır mermer işiyle iştigal etmekte olup Dubai’de depoları vardır. Isparta’da ocak ve fabrikaları çalıştırmaktadır. Soylu Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. ve Soylu Marble Ltd. Şti kurucusudur. Toplu taşımacılık, ulaşım, İstanbul trafik sorunu konularında uzman olup, çeşitli araştırmaları ve yayınlanmış makaleleri mevcuttur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Halen Türk Mermer Maden Vakfı Başkanlığını yapmaktadır.