Ersoy Erol’un 4 Aralık Dünya Madenciler Günü mesajı

Türk Mermer Maden Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Erol, ‘04 Aralık Madenciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ersoy Erol’un mesajı şöyle:

“Dünyanın en zor ve en anlamlı mesleğini yaparak, yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan, maden emekçilerine olan vefa borcu asla ödenemez. Türk Mermer Maden Vakfı olarak madencilik sektörünün hak ettiği yeri bulması için gayret gösteriyoruz.

4 Aralık Dünya Madenciler Gününün; tüm işçilerimiz için can güvenliği korkusu olmadan, iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri alınmış madenlerde insanca koşullarda çalışmalarına vesile olmasını dilerim.

Bu uğurda hayatını kaybeden maden şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor, sektörümüzün tüm paydaşlarının ‘4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutluyor sevdikleriyle birlikte; sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum.”

2017-12-31T10:06:29+00:00 3 Aralık 2017|Categories: Basın Bültenleri|